Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νέα από το Μουσικό Σχολείο Δράμας!

H σχολική χρονιά στο σχολείο μας άρχισε όπως κάθε χρόνο ομαλά και ευχάριστα με διάθεση και πάθος από πλευρά μαθητών και καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στον μαθητικό τομέα οι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου κατάφεραν να εκλέξουν 5μελή συμβούλια για κάθε τμήμα και το 15μελές συμβούλιο του σχολείου.Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος πως με την ανάλογη συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που στηρίζει τους μαθητές σε κάθε τους αξιόλογη ενέργεια,η δουλειά και τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής θα είναι εμφανή.

Πιο συγκεκριμένα η Γ Λυκείου έβαλε ήδη μπρος την επιχείρηση ΄πώληση ημερολογίων ΄ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της καθιερωμένης εκδρομής που δικαιούται.Επιπρόσθετα ξεκίνησαν οι διαδικασίες οργάνωσης μουσικής βραδιάς με μουσική από μαθητές και απόφοιτους του σχολείου με τον ίδιο σκοπό.
Επίσης οι μαθητές οργανώσαμε μια αποχή από τα μαθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί σε θέματα παιδείας,μεταφοράς μαθητών κ.α.Η αποχή αυτή πήρε ευχάριστο μουσικό τόνο καθώς με την στήριξη καθηγητών και την δική μας θέληση στήσαμε μικροφωνική στο προαύλιο του σχολείου και περάσαμε το μήνυμα μας μέσα απο την μουσική το τραγούδι και τον χορό.

Τέλος ευχαριστούμε σύλλογο και καθηγητές που με την παρέμβαση τους ο Θανάσης Παπακωσταντίνου θα μας τιμήσει με την καλλιτεχνική παρουσία του σε μια μεγάλη μουσική βραδιά.Τον τραγουδιστή συνθέτη θα συνοδεύσουν οι μαθητές του σχολείου μας με διδασκαλία επιμέλεια του καθηγητή Θεωρητικών Ευρωπαϊκής Μουσικής,κύριο Νίκο Γιαμαλή.

Με αγάπη και υπευθυνότητα από το Μουσικό Σχολείο Δράμας,
Κυριάκος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου